Sokak kopekleri saldırdı
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Sokak kopekleri saldırdı
-
22-10-2022, 21:44:19Bugun saat 18:00 sularında Umraniye'de bir parkta 3 arkadaş kopekler tarafından saldırıya uğradık. Parkın cıkışında pusu kurmuşlardı bir anda uzerimize koşmaya başladılar. 5-6 tane sadece dişlerinin beyazlığı gozuken simsiyah kopekler. Ayağımızı ısırmaya calıştılar bir şekilde duşe kalka basketbol sahasına girip kapıyı kilitledik. Bir arkadaşımız direkt potaya tırmandı korkudan. Eve 20 dakika once girdim yani yaklaşık 2 saate yakın basketbol sahasında mahsur kaldık. Civarda başka kopekler olduğu icin havlamaları duyup onlarda geldiler bayağı kalabalıklaştı etraftan falan girmeye calıştılar. Yanımızdaki sitenin guvenliğini aradık ama onlar da mudahale edemedi kalabalık olduğu icin. Montlarımızı cıkartıp arkasına saklanıp kıpırdamadan bayağı bekledik o da işe yaramadı. En son bir kadın kopeğiyle parka girerken onun peşine gittiler biz de fırsattan istifade arka kapıdan koşarak cıktık. Kadına ne oldu hicbir fikrim yok en son sadece kopeğini kucağına alıp kacarken gordum. Yardım etmeye calışsak bizi de parcalarlardı. Daha sonrasında belediyeye haber verdik zaten. Şu gune kadar sokak kopeklerinin toplatılmasına karşıydım artık değilim. Siz bu durum hakkında ne duşunuyorsunuz?