Evet, gercekten ta burama kadar gelen bir konu. Ankara'da oturuyorum ve sitemizde tıpkı bizim gibi hemen hemen her apartmanda insanlar sokaktaki kedileri besler. Sokak kedileri her evde mama ve su bulurlar kendilerine ve cocuklar surekli cıkıp oynar onlarla. Yani sitemizde kedilere sadece mama ve su vermek dışında evlerimize girmelerine izin de veriyoruz, ama dışarıda da gezinebiliyorlar. Daha oncesinde olduğu gibi bugun sokak kopekleri cete şeklinde gelip kedi avına cıktılar. Gun icerisinde bircok kere baskın atıp kedi oldurup gidiyorlar. Bunlara ne yapabilirim arkadaşlar? Uzun bir suredir boyle baskınlar atmıyorlardı fakat bugun birden baskın atmaya başladılar cete hÂlinde.
Kafalarına gore girip kedileri olduruyorlar ve gidiyorlar. Daha onceden de bircok kedimi bu kopekler yuzunden kaybettim. Uzgunum ve ofkeliyim, o kopekleri gorursem oldururum buyuk ihtimalle. Bugun siteyi gezdim, normalde yavru kedilerin eksik olmadığı yerler sessiz şekilde duruyordu. Bu kopeklerden nasıl kurtulabilirim arkadaşlar? Belediyeye başvurursam kopekleri alırlar mı, ne yaparlar? Oldukca hayvanseverim fakat bu kopekler yarın insanlara da saldırır.
Sokak kopekleri kedilere saldırıyor
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Sokak kopekleri kedilere saldırıyor