İyi yapmış mıyım?
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- İyi yapmış mıyım?
-
22-10-2022, 21:39:30Selam, ben 16 yaşında bir Turk genciyim gecen yıl 10. sınıfta iken sınıfta kaldım ve tekrar 10. sınıfı okuyorum, sizlere hafta sonu yaşadığım olayı anlatacağım arkadaşımın bir olayı oldu kavgası olacaktı cıkışta cuma gunu ve adamlar 20-25 yaşlarında birkac tanesi de ellerinde satırlı. Ben ve diğer arkadaşıma dedi ki "siz cıkışta okulun etrafına bakın bekleyin biraz ararsınız beni" dedi ve okulun icinde 2 saat bekledi biz de arkadaşımla cıkışta okul dağılana kadar baktık okuldan kavgalı olduğu diğer cocuklarında okulun etrafında olduğunu soyledik isterse polisi de arayabileceğimizi soyledik istemedi sonra arkadaşımla Marmara'ya binip gittik. Cumartesi gunu de konuştuk olay hakkında falan sonra espri bile yaptık vs. pazar gunu yani dun Instagram da ki arkadaş grubumuza "Ardayla (ben) Cınar (diğer arkadaşım) kactı gitti karı gibi zaten onlar daha cıkışta gelmesin" yazmış. Sinirlendim ve bende "ben okula satır yemeye değil sınıfı gecmeye geliyorum" dedim sonra bana "dostluğun buysa git zaten" falan dedi bende "iyi ki gittim bir daha olsa tekrar giderim" dedim sonra bana "artık Allah'a emanet ol" dedi bende "sende" dedim ve engelledim her yerden zaten maksimum 1 yıllık arkadaşımdı. Şoyle adamlık taslayan tatava yapan insanlardan nefret ediyorum. Ve cuma okul cıkışında satırlı adam okulda başka duşmanını gorunce cıkışta ona da saldırmış yuzune dikiş atılmış. Sonucta okulda kimse kimsenin babası değil. Sıradan bir kavga da değil satırdan soz ediyorum. Ve bu arkadaşım onceki kavgalarında hep kacmıştı gelip bana "kactın" demesi zaten komedi gibi. İyi ki yollarımı ayırdım.