Arkadaşlar merhaba nasılsınız iyisinizdir umarım bana yardımcı olan biri olur diye burada konu acıyorum umarım başınızı ağrıtmam.

Oncelikle bu sene sınav senesindeyim dershaneye yazıldım 13 saat calışıyoruz yer gelip sıkılıyoruz yeri gelip stres yapıyoruz ama eski benimle şu anki ben arasındaki bir şeyi fark ettim arkadaşlar bu calışma dongusune girdiğimden beri stres seviyem arttı cevremdeki insanlara stresli davranıyorum surekli bunu bastırmaya calıştığımdan dolayı yoruluyorum.

Bugun dershaneye giderken inanır mısın barzo gibi 2 kişi ile sozlu kavga ettim 1 tanesi ile cidden kavga edeceğimi gordum sonra neden boyle olduğumu eski ben buna tepki vermez diye duşundum yani artık kucuk şeylere bile sinirleniyorum ama elimde değil gercekten stres seviyemi duşurmek istiyorum.

Oncelikle şunu sormak istiyorum bunun icin ne yapabilirim bir yandan sınav bir yandan psikolojik sorunlarım beni yoruyor.
Bu yoldan gecmiş abilerim gormuş insanlar yardımcı olurlarsa cok muteşekir olurum.

Arkadaşlar ayrıca narsistliğim ve ego da arada bir yukseliyor ben eski ben olmak istiyorum.