Tanımayan yoktur herhalde bu teyzeyi. Teyze diyorum cunku ben 12 yaşındayken de vardı, oncesinde de varmış. Demin yine ekranda gordum de sinirlerimi hoplatmayı başardı yine teyze. Merak ettim baktım Nete belki biri bir şeyler karalamıştır teyzenin gecmişiyle, eğitim duzeyiyle hadi bilemedin yaptıklarıyla... Ama her zamanki gibi birbirlerinden kopy-paste yapan sitelerin, yok şu kanalda başladı şu kanalda devam etti yayıncılığa yok izmirli falan filan laflarından fazla bir şey yok. Onları bizde biliyoruz...

İlkokulda okuldan geldimmi 3 saatten fazla surerdi sacma programı. Her programda da bir aile vahşetini, dini konuları konuşan bir amcayı, ne zaman şarkı cıkardığını bile anlamadığımız bir popcuyu misafir ederdi programına. Cocukluk tabi, cizgi film izlemek ister film izlemek ister ama nerde annem izliycekti Esra Ceyhan'ı. Bide esra başlamıştır dur acayım derdi. Kadın o denli ailemizden olmuştu

Neyse gecti artık o yıllarda bu kadın daha gecmedi ekranlardan. Yıllardır ekranı tekele bağlayan bu teyze kimdir necidir yuzu eskimedi mi, hala bıkmadı mı Turk halkı?