Universite sınavı yaklaştı ama benim bir hedef belirlemem lazım galiba. Yaklaşık 10 bolum vardır hedefimde, biri de pilotaj olabilir fakat bazı sıkıntılar var. ETU'nun boy ust sınırına 3 cm kadar kaldı, bu sene 1 cm uzadım galiba ama kesin bir olcum değil, buzdolabıyla karşılaştırıyorum. Diğeri de goz, 3.00/3.50 miyopum sınıra 2.5 numara var. Gozum 7-8 senede 2.50 numara kadar ilerledi, daha da ilerler mi bilmiyorum. Goz cizdirildiği zaman galiba 6 ay ucuş yapılamıyormuş (bir ara başka bir forumda okumuş olabilirim kesin bilgi değildir). Bolumun puanı ve farklı şehirde olması pek sıkıntı değil aslında şu anlık. Aslında goz de pek sıkıntı değil ama boy sıkıntı. Haltere falan mı başlasam acaba Ayrıca bir sorum daha var, Ankara'dayım burada atılım burslu var fakat galiba burs sadece eğitimi karşılıyormuş, ucuş haric diye bir yazı gormuştum. Bu konuda da pek bilgim yok. Pilotaj universitede olmazsa THY Akademi'de bir ihtimal olarak kalacak tabii, hem de boy sınırı 1.95 olduğu icin daha iyi, sınırı gecmem pek mumkun değil.