Merhaba lise 3'e gecmiş bir oğrenciyim. Cok kucuklukten beri hayalim savaş pilotu olabilmek. Ne şartlar altında nasıl bir eğitimden gectiklerini ve ne kadar zor olduğunun oldukca farkındayım. 3'er numara miyopum var her iki gozumde de haliyle gozluk veya lens kullanıyorum. Lazer olmam gerekiyor haliyle. Lazer tedavisinin yonetmelikte gecerli olmadığını biliyorum ama ilginc soylentiler var: Girenler var vs. ben de sonra 1 yılın tum havacılık konularını araştırdım sitedeki, lazerle ilgili net bir şey soyleyen olmamış fakat yaşım kadar yıl tecrubeli abilerim olduğunu gordum. Hemen hemen her konuda aydınlatmışlar. Umarım sizden net bir bilgi alabilirim. Ayrıca 3 derece skolyozum var fakat doktorlar bile 10 dereceye kadar skolyoz demiyorlarmış ama Hho'da her şey mukemmel olmalı hele de ucucaksan. Dışarıdan baktığınızda oldukca iyi bir fiziğim vardır. Duzenli bir şekilde ust govde (şınav, barfiks, mekik) ve hız uzerine bol bol spor yaparım, yapıyorum. Fakat bu sağlık sorunlarıyla yine de yetersiz sanırım. Yani lazerden gecsem skolyozdan kalırım sanırım.