Oncelikle iyi gunler. İyi forumlar.
Acıkcası Rus yapımı ucakları hem kozmetik acıdan hem izlediğim videolar, okuduğum yazılar bazında teknolojik olarak ne kadar cok sevsemde ben bu alımı pek doğru bulmuyorum.
Sukhoi SU-57'yi bu tartışmanın dışında bırakıyorum kaldı ki Rusya bile daha kendi icin SU-57 savaş ucağını seri uretime sokabilmiş değil. Ortalama 100 ucak siparişini Turkiye'ye nasıl teslim edebilecek ? SU-35 ilk başta batılı muadillerine gore gayet ucuz bir ucak gibi gorunse de Turk Hava Kuvvetlerinde bir cok şeyin değişmesiyle bu ucağın maliyeti giderek katlanacak. Acıkcası Turkiye'nin F-35 projesinden cıkarılması cok kotu oldu. Hem ucaklardan hem uzun vadede kazanacağımız paralardan olduk. Bu metini yazmak icin faydalandığım kaynağı, videonun linkini de izlemek isteyenler icin bırakıyorum. Link :
Son olarak sizin bu konu hakkındaki duşunceleriniz nedir ? @Jira @injustice @painkiller
Coğrafya / Uzay Bilimleri Turkiye'nin Soz Konusu Sukhoi SU-35 ve SU-57 Alımı Hakkında Ne Duşunuyorsunuz ?
Üniversite Ders Notları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Üniversite Ders Notları
- Coğrafya / Uzay Bilimleri Turkiye'nin Soz Konusu Sukhoi SU-35 ve SU-57 Alımı Hakkında Ne Duşunuyorsunuz ?