Herkese merhaba arkadaşlar,

Ucak rotaları izledikleri yolları hatta istediğiniz bir ucağın ne olduğunu nereye gittiğini izlemenizi ve gormenizi sağlayan bir site ve uygulamadır FlightRadar24. Aşağıdaki gibi komik rotaları yakalamak pek kolay değil ama bu yolla yapılıyor en basiti

Mesela istanbul uzerindeki veya İzmir uzerindeki hava trafiğini de bu site sayesinde izleyebilir gorebilirsiniz

Ucağın uzerine tıklarsanı rotasını kuyruk numarasını gideceği yolu yuksekliği butun her şeyi gorebilirsiniz. Mesela aşağıdaki ucak iniş icin yaklaşma yapan bir A319. Uskup'ten İstanbul'a geliyor. Sizin icin işaretledim ilgili yerleri gozden kacmasın diye.

Guzel keyifli bir uygulamadır. Seveceğinizi duşunuyorum. Bilenler biliyordur zaten. Umarım beğenirsiniz. Aşağıya linkini de bırakıyorum incelemek isteyenler icin. İyi sosyaller herkese

Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24 The world ’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.
www.flightradar24.com