Spor Toto Super Lig'in 11. haftasında, bu sezon sahasında ilk kez oynayan Umraniyespor, Karagumruk'e 3-1 mağlup olarak henuz galibiyetle tanışamadı. Teknik Direktor Recep Ucar karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında konuştu. Ligin 10. haftasında olduklarını ifade ederek sozlerine başlayan Ucar, "Evimizde ilk oynadığımız, tarihi bir macta kazanarak bugunu milat olarak kabul edip lige tutunmak istiyorduk. Haftayı da iyi gecirdik. İyi kurguladığımız bir mactı. Rakibin sol kanadından bulduğumuz bir golle 2. dakikada one gectik. Bugun 5 dakika, oncesinde de 17 dakika olmak uzere bu sezon toplamda 22 dakika skor olarak onde goturduk. İlk yarıda dengeli bir oyun oldu. 3. bolgede en buyuk sıkıntımız, belki de kalitemizin yetmediği, sonuclandırmadan doğan sıkıntılar var. İkinci yarıya yuksek moralle başladık ama cıkarken kaptırdığımız bir topta, Diagne'nin de kalitesini kullanarak attığı bir gol var. Direkten donen topumuz oldu. Rakibin en guclu noktası olan duran toptan 3. golu bulduğu ve kazandığı bir mac oldu. Pirlo hocayı ve Karagumruk'u tebrik ediyorum. Maclara iyi hazırlanıyoruz, rakip kaleye en iyi giden takımlardan birisiyiz ama sonuclandırma anlamında zaaflarımız var. Bugun de oyle bir mac oldu. Seyircimizin onunde kazanamadığımız icin uzgunuz. Bundan sonraki surecte oyuncular iyi oynamaya calışıp ligde var olmaya calışacağız. Genelde kaybeden takımların teknik adamları hakemleri eleştirir. Ben 9 puanı hakem hatalarıyla giden bir teknik adam olarak konuşuyorum. Kolay psikolojiyle maca cıkmıyoruz. Mac icinde de ben zaman zaman agresiftim. Hakeme de yukseldiğim pozisyonlar oldu. Ama ozeleştiri yaparsak, bugun hakemi gosterdiği yonetimden dolayı tebrik ediyorum. Durust bir yonetim sergiledi. Mağlup olunca eleştirilerimiz olur ama doğru işler yapınca da ovguyu hak ediyorlar. Hakemlik bir durum yoktu macta. Objektif yonetimden dolayı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.