Galatasaray Başkanı Dursun Ozbek'e ziyarette yonetim kurulu uyeleri ile Ankara Galatasaraylı Yonetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS) yoneticileri ve taraftarlar eşlik etti. Ozbek başkanlığındaki sarı-kırmızılı heyet, Ataturk'un mozolesine celenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı cektiren heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne gecti. Başkan Dursun Ozbek, burada Anıtkabir Ozel Defteri'ni imzaladı.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Ozbek, Galatasaray camiası olarak Ulu Onder Mustafa Kemal Ataturk'un cizdiği yolda en guclu şekilde yuruyeceklerini ifade ederek, "Bugunku ziyaretimizin sebeplerinden bir tanesi de onumuzdeki sene Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'uncu yılı kutlanacak. Bu 100'uncu yıla giderken yıl boyunca bazı etkinliklerimiz olacak. Bu etkinlikler bugun başlamış oldu. Taraflarımız, yonetim kurulu ve sporcularımız da buradaydı. Ata'mızın huzurunda guzel bir ziyaret oldu. Onun izinde olduğumuzu, onun devrimlerine her zaman sahip cıkacağımızı kendisinin huzurunda deftere yazdım. Cumhuriyetimizin 99'uncu yılı kutlu olsun" dedi.

Ozbek, duzenledikleri ziyarette Galatasaray'ın kulubuyle ve taraftarlarıyla bir butun olduğunu cok guzel bir şekilde gosterdiklerini sozlerine ekledi.