Bu yazı daha hayata atılmamış 14 yaşındaki bir gencin yazısıdır.
Yeter artık bıktım yeter artık ya.
Onnot: Bu başlıkta siyasete girmeyeceğim (girsem bile cok derinlere inmem) cunku korkuyorum ama emin olun bu bıkkınlığım dolaylı yoldan veya direkt , her yonden siyasetcilere ulaşıyor.
Yeter artık bıktım ya bu ulkede yaşamaktan. Ya anlamıyorum devlet mi bize hizmet ediyor , biz mi devlete. Ya bu nedir arkadaş. İşsizlik, enflasyon , dolar kuru , yolsuzluk ve yandaşlık , hayat pahalılığı , sınavlar , odevler , insanların sinirli olması , herkesin her an birbirinden bir şeyler koparmaya calışması , siyasilerin yaptıkları rezil acıklamalar , 3 kuruşluk kariyer uğruna boşa harcanmış hayatlar .
Ya arkadaş siz sıkılınca ne yapıyorsunuz cok merak ediyorum tavsiyeniz varsa lutfen aşağıya yazın.
• Boş zamanlarda kısa da olsa oyun oynayalım diyorsun yok 1 konsol bana 2 konsol devlete, AAA oyun PC icin 250 TL'den başlıyor.
• Enstruman calmayı oğrenelim diyorsun kursudur , aletidir derken onu da yapamıyorsun.
• Aktivitelere katılalım , extreme sporlar yapalım diyorsun yok para yok.
• Dunyayı gezelim diyorsun yok para yok.
Anca Youtube , Twitterda dolaşıyorsun onada zaten mudahale ediliyor , trollerin yorumlarına maruz kalıyorsun , Youtube'un muhteşem algoritması zaten izlediğim videoyuyu onume koyuyor.
Aslında bu yazı , şu ankinden 2-3 kat daha uzun olacaktı ama hem uşendiğimden he'mde bazı konuların ağır kacabileceğinden yazmak istemedim.
(Spor yapmayı seven birisi değilim o yuzden yazmayın)
Bu ulkede yaşamaktan bıktım
Geyik0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Bu ulkede yaşamaktan bıktım