Az once arşivimdeki inceleme yazılarını Technopat'a kopyalayıp duzenlemelerini yapacağım diye duşunurken ben bir anda bir şey gordum. O da, Darling in the FranXX icerikleri. İncelemesi, spoilerları hakkında yorumlarımın olduğu iki tane dosya var. İncelemenin tarihi 16 Şubat 2021, spoiler'ın ise 3 Mart 2021 diyor. İncelemeden başlayayım.

Ben incelemede meğer Zero Two'yu ovmuşum. Son bolumdeki Zero Two'nun leş olduğunu falan belirtmişim vs. vs. Spoiler kısmı benim en cok gulduğum kısım. Gene incelemede de dediğim gibi son bolumlere doğru biraz sovmuşum ama cok değil. Alta Surprizbozan olarak koyuyorum (Not: Adından anlaşılacağı uzere spoiler barındırmaktadır.):

Surprizbozan: Spoiler Darling in the FranXX Son bolumlere doğru gecirdiğim kriz sebebi: Hani Mitsuru ile Kokoro bir bolumde bir kultur sebebi evleniyorlar ya, ondan sonra olaylar gelişiyor. Sonra Kokoro hamile kalıyor (S. N: Bu nası bir kultur lan? Bildiğin ergenlik yaşlarında evleniyorlar.). Son bolumde işte, anlayacağınız uzere doğruyor (S. N 2: İşte asıl krizim orada oluyor. Anlaşılan, oncelerinde bir guzel seviştiler, e tabii biz de goremediğimiz icin benim de kafamda soru işaretleri oluştu.).

Darling in the FranXX sonu hakkındaki duşuncelerim: Bu nası son?! Sonunda "Yeni bir hikaye başlar." dedi ve başlamadı. Bu son gercekten rezalet bir son. 74/100

Her neyse. Diyeceklerim bunlar. Konu olsun diye yazdım.