Gidersen, bahar asla gelmeyecek bu kentte, hic kesilmeyecek yağmur. Hep gri bulutla, hep soğuk ruzgar.Yarını mechul bir hayat, umutsuz gunler. Biliyorum aşka dair her şeyde seninle beraber gidecek. Kimse avutamayacak beni. Kuruyacak denizlerim.balıklarım olecek…
Gidersen, ben asla eski “ben” olmayacağım. Hayat devam eder elbette, yaşamak denirse buna,yaşayacağım.... Bir yanım eksik, kalbim kırık... Tarifsiz bir keder, hepsi birbirinin aynı olan saatler. Ne renkler parlayacak, ne cicekler acacak.Yaptığım hic bir şey zevk vermeyecek bana. Hic bir filim guldurmeyecek, ağlatmayacak. Hicbir kadeh şerefe kalkmayacak, şarkılar susacak...
Gidersen, bir daha okumayacağım aşk oykulerini. Her aşkın sonu kotu bitecek benim icin. Hic bir sevgili mutlu olmayacak. Kıskanmayacağım bile, cunku boş boş bakacağım hepsine. Aşka olan inancımı kaybedeceğim ve kendime olan guvenimi de...
Gidersen, senin gitmenin verdiği acıyla baş edemeyeceğim. Sacmalayacağım, cıldıracağım.Her zamankinden daha sinirli olacağım. Hoş goru duygum kaybolacak, en ufak bir olaya bile tahammul edemeyeceğim. Kıracağım herkesi, vefasız olacağım. Sonra giderek terk edecek dostlarım beni. Ben kendi elimle uzaklaştıracağım onları. Derken iyice yalnız kalacağım bir gun. Hem sensiz,hem arkadaşsız...
Gidersen, cok kızacağım sana, arkandan lanetler yağdıracağım. Mutlu olmanı falan istemeyeceğim. Benim cektiğim kadar acı cekmen gerektiğini duşuneceğim. Benden olgun olmamı bekleme, olmayacağım... Cunku kabullenemeyeceğim bir turlu bu gidişi. Durup dururken, “ortada bir şey yoktu” diyeceğim. Tum sucu sana yukleyeceğim. En bencil halime buruneceğim. Yaşadığımız her şeyi baştan sona duşunup aklayacağım kendimi. Bu rahatlık duygusu da uzun surmeyecek. Sonra vazgececeğim seni suclamaktan. Tutamayacağım yeminler edeceğim. Bir gun mutlaka geri donecek ama ben bu kez onu terk edeceğim diye yapamayacağım şeyleri art arda sıralayacağım.
Gidersen, her gece sabahı edeceğim seni bekleyerek. Yorgunluk tum hucrelerime yayılacak. Bir sure sonra gorenler beni tanımayacak. Kimisi acı¤¤¤¤¤ bakacak bana, kimisi kendimi bu hale getirdiğim icin kızacak.Umurumda bile olmayacak ne dedikleri. Bir tek şey soyleyeceğim onlara...
"YUREĞİM O GİTTİĞİNDEN BERİ ATMIYOR SEVGİLİM GİDERSEN, BU YUREK DURACAK..."
ALINTI