Who would win in a death match, Kakashi (Naruto) or Satoru Gojo (Jujutsu Kaisen)? Answer (1 of 54): I ’ll do Gojo Versus DMS Kakashi Short Answer: Imma give the win to gojo and I ’ll explain why Kakashi only has one technique that will work on Gojo and that is Kamui, the one on his left eye Note: Kamui Shruikens and stuff like that won ’t work because infinity will block that...
Vallahi yazık adamlar gitmiş naruto karakterini gojoudan guclu bulmuş. Bugun bitirdim jujutsu kaiseni, kakashi denen arkadaşın savaş sahnelerine goz gezdirdim. Ya gercekten fanlık yapıyorlar gojo kakashi ile dovuşurken gram zorlanmaz bile bir kere gojou manyak bir hıza sahip, aşırı derecede guclu vurabiliyor, alan genişletme dediğimiz bir teknik var bunu uygularsa ichigo + kakashi hicbir şey yapamaz. Sadece bu da değil sonsuzluk denilen bisi var gojouya dokunamıyorsun bile bu sonsuzluk denen şey sayesinde ne kadar vurursan vur boşa adama değmiyor bile. Şu kanser fanlardan bıktım vallahi.
1:20'ye dikkat edin. Gojou'nun kendisini zorlamamasından bahsetmiyorum bile.
Burdada 4:53'e.
*Evet biliyorum farklı animelerin karakterlerini karşılaştırmak cok doğru değil bu mantıkla bakarsak en guclusu yagami light. Genede bu sacmalık hakkında fikrimi belirttim.