Anime cizimiyle hazırlanmış bir film (ya da isterseniz anime), kendi fikirlerim:
Duyguyu yansıtmak konusunda 10 uzerinden 10 ’luk bir yapım, bunu tum ictenliğimle soyleyebilirim. İlk başta yavan bir tanesini izliyor gibi hissettim, ciddi anlamda hikayenin nereye bağlanacağını duşundum ancak pek de bir şey aklıma gelmedi acıkcası. Lakin animenin devamında gelişen olaylar fikirlerimi cok değiştirdi. Hikaye bakımından cok guzel ve hani oradan buradan cıkacak kadar ortalama bir hikaye değil. Ayrıca anlatım olarak da herhangi bir şekilde sıkılmadan izletecek, akıcı ve yalın bir anlatıma sahip bir anime. Acıkcası bu, farklı zevkleri olsa bile herkesin beğeneceğini duşundum animeler kategorisine girer. Cunku hikaye dış detaylara cok dayanmadan direkt konuya giriyor, yukarıda da bahsettiğim gibi anlatımıyla kendine bağlıyor, karakterleri desen zaten farklı ya da iyi olduklarını gosteriyorlar, duyguyu yaşatmada cok başarılı, kısacası bitene kadar zamanın nasıl gectiğini hissettirmiyor diyebilirim. Son olarak cizimlerini de gayet beğendim.
Ozet:
Bazı sebepler yuzunden evinden Tokyo ’ya kacan ana karakter ve karşılaştığı Guneşin Kız ’ının başından gecen bir takım macera. Sonuyla ya da yaşananlarla alakalı bir şey anlatmak istemiyorum, cunku eğer buraya uzadı uzadıya yazarsam izleme zevki kalmayacaktır, ancak kısa bir şekilde anlatırsam da animeyi basitleştirmiş olacağım (ki bence bu hakarettir, keza dediğim gibi guzel bir anime sayıyorum bunu).
Yani kısaca bu. Farklı veya guzel bir şey isteyen ya da bu tarz “iceriklere“ başlamak isteyenler icin gayet guzel bir tane.
İzlediyseniz ya da izlemeyi duşunuyorsanız fikirlerinizi belirtmeniz guzel olacaktır.
(Etiketlemezsem olmazdı

Surprizbozan: Birtakım fotoğraflar