Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 2nd Season Part 1
Covid-19 sebebiyle yarısı yayınlanacak olan cok beklenen bir anime. Beklerseniz spoiler yersiniz.
Shokugeki no Souma: Gou no Sara
Yemek Savaşları'nın bilmem kacıncı sezonu. Yemek yapılırken nasıl havalı olur merak ediyorsanız, aşcılığa olan tutkunuzun harlanmasını istiyorsanız buyurun efendim.
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Kan
Benim ve coğu kişinin beklediği anime. Slice-of-life + kendi hayatınıza ne kadar benzediğini gorunce şaşıracaksınız. Hachiman reisin soyledikleri ve isyanları neredeyse butun insanları etkiliyor.
Sword Art Online: Alicization - War of Underworld Part 2
Yeter artık, yeter. Suyu cıktı.
Uzaki-chan wa Asobitai!
Romantik komedi - Slife-of-life tarzında tatlı cerezlik guzel bir anime. Bu tarzı sevenler icin cok uygun. Standartların ustunde bana gore.
Monster Musume no Oisha-san
Ah, evet klasik Sekai animeler. Coğu kişi sevmez fakat şahsen yapımcıların aklında olan fantezi dunyaları ilgimi cekiyor. Sevilmeme sebebi genelde her sezon 4-5 tane Sekai anime geliyor millet bıktı.
Ahiru no Sora
Kuroko no basket sevenler, buyurun efendim. Slam dunk? Old-school olanlar pek sevmeyebilir.
Arkadaşlar bu sezon (yaz ayı) cıkan coğu animeyi ele aldım kısaca. Geri kalanlar ya ilgimi cok cekmemiştir ya da bir onceki sezondan devam eden animelerdir. (No souma gibi.) Bu animeler daha bitmemiştir, yoruma ve gelen tepkiye gore bir onceki sezon icin boyle tatlı minik bir şey yapabilirim.
Bilmeyenler icin: Animeler genellikle 12 bolum yayınlanır. Yani sorun olmazsa 3 ayda biter. Eğer bitmiş animeler hakkında spoiler free yorumlar isterseniz, ayrı bir konu acarım isteğe gore.
Bu sezon ilgi ceken animeler
Anime Manga0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Bu sezon ilgi ceken animeler