Arkadaşlar olayı hic uzatmadan ozet geciyorum.

11.10.2020 tarihinde A kitabını sipariş verdim, sisteme baktığımda da A kitabı siparişiniz alındı yazıyordu. Site kitabı kargoya 1 hafta sonra ancak verdi, kitabın bana ulaşması 11 gun surdu, siteyi suclamadım ben genede PTT Kargo'nun hantallığını biliyoruz hepimiz ama oyle değilmiş. 22.10.2020 tarihinde kitap elime gecti. Ama site bana sipariş ettiğimden farklı bir kitap gondermiş. Hemen sistemden kontrol edeyim dedim, yani ben siparişi ilk verdiğimde sistemde A kitabı yazıyorken, onu değiştirip B kitabı yapmışlar. Yani bildiğiniz sisteme mudahale edip ben B kitabını sipariş vermişim ve bir yanlışlık yokmuş gibi gostermeye calışıyorlar.

Aldığım kitap TYT Geometri kitabı, aklınız karışmasın diye sadece A ve B diye orneklendirdim.

Şikayetvar uzerinden şikayet oluşturdum, cevap geldi WhatsApp uzerinden iletişime gecin diye, gectik ama goruldu bile atmıyorlar. Şikayetvar sitesine girdiğimde şaşırdım zaten, cunku sayfalarca şikayet var ve bu şikayetlerin hepsi yeni arkadaşlar.

Bu sitede şu an cok iyi indirimler var, insanlarda indirim olduğu icin bu site uzerinden sipariş veriyorlar maalesef. Bu site bildiğiniz yasal dolandırıcılık yapıyor, 10-15 TL fazla verin ama bu site uzerinden lutfen sipariş vermeyin. WhatsApp uzerinden iletişim kurun diyorlar donuş yapmıyorlar, sisteme mudahale edip muşteriyi aptal yerine koyuyorlar.

Benim gibi TYT AYT kitabı kovalayan oğrencilerin parasına goz dikmişler en son artık. TYT AYT kitaplarında cok fiyat duşuşleri var.

Şu linke girip bir bakın, herkes kargonun gec, hasarlı gonderilmesinden ya da yanlış urun gonderiminden şikayetci. Bkm Kitap - Şikayetvar