Arkadaşlar merhaba,

Kitap yazmak isteyen, ama benim gibi maddi imkansızlıklardan dolayı bu işi resmi yollarla yapamayan bircok kişi vardır. İşte tamda boyle kişiler icin bir nimet olan Wattpad platformunu da belki bilenleriniz vardır. Wattpad'i kısaca tanımlamak gerekirse dileyen herkesin ucretsiz bir şekilde uye olup, yine ucretsiz bir şekilde hicbir sınırlama olmadan istediği uzunlukta ve dilediği şekilde kendi kitabını yazmasına izin veren bir platform diyebiliriz. Wattpad'in tercih edilmesinin bir nedeni var;

Malum yayınevleri ne yazık ki kaliteli olan kitapları değil, para getirecek olan kitapları yayınlamayı tercih ediyorlar. O yuzden yayınevleri Wattpad platformunu surekli takip ediyor ve okuyucu sayısı yuksek olan kitapların yazarları ile iletişime gecerek hicbir ucret talep etmeden onların kitaplarını bastırıp kendilerine kÂr payı veriyorlar. Bu nedenle bircok kişi okunma sayısını artırmak icin Wattpad'de kendi kitabını yazıyor.

Aslında benim artık boyle bir umudum kalmadı. Cunku ben kitabımı bitireli baya oldu, burada sizlerle daha onceden paylaşmak isterdim fakat Technopat Sosyal'de Kitap diye bir bolum olduğunu yeni fark ettim.

Arkadaşlar kitabı mizah amaclı yazdım, şimdiye kadar denenmemiş farklı bir tarz benimsedim. Yazım ve imla kurallarına mumkun olduğunca uymaya ve okuyucuyu yormayacak şekilde hazırlamak icin uğraştım. Kitap bolum bolum ve her bolumu yaklaşık 5-10 dakika icerisinde bitirebilirsiniz. Toplam 15 bolum var. Mutlaka okuyup yorum yapmanızı cok isterim.

Şimdiden hepinize teşekkurler.

Kitabın adı: Saygılı Gunluk
URL: https://wattpad.com/story/45298292
Kapak tasarımı (kendime ait):