Hepinize selamlar. İlk kez teknoloji dışı bir konu oluşturuyorum. Bundan yaklaşık iki sene once ilk kitabımı cıkarmıştım. Daha doğrusu resmi değil, bir kitapcıda sadece gorunuş amaclı cıkarttırmıştım. O kitabım acıkcası pek kitap gibi değil senaryo gibiydi zaten lise doneminde yazdığım icin biliyorsunuz ergenlik falan tam ergen kitabı olmuştu. Bu yuzden onu arşive kaldırdım. Şimdi yeni kitap yazıyorum, yeni dediğim kitaba 4-5 ay once başlamıştım fakat taşınmalar, yeni bilgisayar derken pek aklımda kalmadı kitap. Kitabımın konusu bir mafya hikayesi. Daha dun tekrar yazmaya başladım ve gercekten egolu gibi bir soz olmasın bence başarılı bir kitap olacak. Filmler, diziler cok izlediğim icin mafya ile ilgili bircok bilgim var. Acıkcası boyle can sıkıcı bir kitap değil, kendi mizahımdan ve hayatımdan da bir şeyler katmaya calışıyorum. Esas konu bu değil, bu konuyu acmamdaki sebep şu anki kitabımın 200. sayfasındayım. 300 gibi bitirmeyi duşunuyorum ancak bitirdikten sonra nasıl yayınlatırım, cebimden ne kadar para cıkar merak ediyorum. Kazancım acıkcası pek umrumda değil ben sadece kitabımın yayınlanmasını ve insanların okumasını istiyorum. Cizimler vs. arkadaşım yapıyor. Zaten grafiker olduğumdan calıntı bir resim vs. yok. Sadece kapakta bir film oyuncusundan ozenerek cizim yapıldı. Kapağı buraya koyacağım, kitap adını cok sevdiğim bir arkadaşım buldu. Fesat anlamda duşunmeyin, cunku adı o anlamda yapmadık. Kitap cıkaran veya cıkarmak isteyen kişiler lutfen bana bilgi verebilir mi nasıl yayınlatacağım hakkında?
(Resimdeki "labenfirat" yazıları icin uzgunum ama bilirsiniz, kimseye guven olmaz.)

Dosya Ekleri Kitap.jpg 98,4 KB · Goruntuleme: 68