14.10.2020 carşamba gunu saat 10.45 sularında vermiş olduğum siparişim hala kargoya verilmedi. Şu anda tarih 21.10.2020 carşamba ve saat 17.15 yani 8 gun hafta sonunu saymasan 6 iş gunu gecmiş ve hala kargolanmamış siparişim. Bu tuketici haklarını yok saymak demektir. Diğer firmalar en gec 3 bilemedin 4 iş gununde siparişleri kargoya verebiliyor. Normalde kitapyurdu adlı siteden alışveriş yapıyordum ancak kitapların tamamı stokta kalmadığı icin bu siteden almak istedim bu olaydan once 1 kez alışverişte bulundum pandemi donemi olmasına rağmen bir sorunla karşılaşmadım. Universiteler derslere başlandı ve bu kitaplar benim ders kitabım ancak bu firmanın sorumsuzluğu yuzunden parasını odemiş olduğum kitaplarımı alamıyorum. BKM kitap sitesinde muşteri hizmetleri numarası var ama cevap vermiyorlar mail adresi zaten yok sadece siteye mesaj atabiliyorsunuz ama orada da kesinlikle cevap vermıyorlar hatta mesajınızı bile silebiliyorlar. Bu konuyu internette şikayetvar adlı siteye baktığımda da bircok kişi bu sorundan muzdarib herkes siparişi vermiş ama kitaplara ulaşamamışlar. Bu sitede kargo şikayeti olan insanlara sacma bir şekilde yeni sisteme gectik diye cevap verıyorlar iptal isteyenlerin siparişini iptal ettiklerini bildiriyorlar. Ama yine bu sitede gorduğum bir şikayete gore bir kişinin parasını 40 gun gibi bir surede geri vermişler. Sizde boyle bir durumla karşılaşmak istemiyorsanız bu siteden uzak durun.
Dosya Ekleri

Ekran goruntusu 2020-10-21 171927.png 9,6 KB · Goruntuleme: 134