28 Eylul'de kitap sec uzerinden toplamda 8 tane urun sipariş ettim. Urunlerin bana yansıyan tutarı 259.90 TL toplam olarak. Sipariş uzerinden 24 saat gectikten sonra 2 tane urunun ellerinde omladığının bilgisini aldım. Bana secenek sunuldu 3 tane bende olan kitapların gonderilip olmayan kitapların sonradan gonderilmesi seceneğine tıkladım. Normalde bu urunlerin sozde 24 saat icinde kargolanması gerekiyor. Ve gonderimin en erken 2 Ekim'le en gec 5 Ekim tarihi arasında bana gelmesi gerekiyor. Surekli takip ediyorum kargo firması uzerinden hicbir değişiklik yok. Bana kitap sec sitesinden 2 Ekim cuma gunu tarihinde kargonuz teslim edilmiştir diye mesaj geldi. Fakat kargo firmasından hicbir şekilde bir mesaj almadım. Bugun arayayım dedim kargo firmasını ve şok oldum. Bana kargonun kargo firmamızda olmadığını soylediler. Bunun uzerine direk kitapsec i' aradım ve şu cevabı aldım. İlk başta kargo firmasından aradığımı falan soyledim sonrasında urunun kargo da olmadığını soylediler deyince biz gonderimini yaptık kargo firmasında olması gerekiyor gibi kustahca bir mesaj aldım. Sonradan kargo firmasını yeniden aradım aynen dediklerini soyledim. Kargo firması bizde olsa urun 24 saat icinde gonderim yapıyoruz dediler. Bunun uzerine yeniden kitapsec'i aradım lakin hicbir şekilde ulaşamadım. Carşamba gunune kadar kargomun gelmesini bekleyeceğim bu surede yeniden iletişim e gecmeye calışacağım. Eğer kargom gelmez ise nerelere şikayet edebilirim bu firmayı? En gec tarih olarak 5 Ekim gosteriliyordu cunku. Surekli internetten kitap alan birisiyim. İlk kez boyle bir sacmalıkla karşılaştım. Hep ovulen bir site YouTube gibi platformlar'da. Başta şikayet var tarzı sitelere bakmadım daha doğrusu aklıma gelmedi. Bugun ise aklıma geldi ve bakayım dedim benim gibi coğu kişi mağdur. Eğer carşamba gunune kadar ulaşırsam tamamen ucretimin iadesini talep edeceğim. Eğer kargo firmasına illettik gibi yine aynı şekilde konuşurlarsa da şikayet edececeğim.