Selamlar,
Kitap okumaya yeni başladım. Yıllar once birkac kitap okumuştum onları saymıyorum o yuzden sıfırdan başlıyorum diyebilirim. 3 tane kitap aldım oneri ve tavsiye uzerine. Bunlar; İnsan Neyle Yaşar, İnsancıklar ve Fareler ve İnsanlar.
Bu uc kitaptan ilk okuduğum İnsan Neyle Yaşar oldu. İnanın kitabı nasıl bitirdiğimi bilmiyorum. Bir cırpıda bitiverdi. Hatta bittiğinde icimde bir burukluk kaldı. O kadar guzel hikayeler okudum ki, sonsuza kadar bu hikayelerden okumaya devam edebilirdim sanırım.
Lafı uzatmadan devam edeyim. İnsancıklar kitabına başladım, bu kitabı hala bitirmek nasip olmadı. Kitabı elime almadan once okusam mı okumasam mı 3-5 defa duşunduruyor beni surekli ama elime aldığım zamanda en az yarım saat okuyorum. Kitap sıkıcı mı deseniz sıkıcı derim ama hikaye icin aynı şeyi soylemek istemiyorum. Bir kitaba nasıl hem sıkıcı hem hikayesi guzel diyebiliyorum anlamıyorum ama okumakta ve kitabı bitirmekte zorlandığımı itiraf etmeliyim.
Bundan sonra sırada Fareler ve İnsanlar var. Yakın cevremde bazı insanlar bu kitabın ağır bir kitap olduğunu, ilk 20 sayfa okuduktan sonra bırakacağımı soyluyorlar. O yuzden insancıklar kitabında yaşadıklarımı yaşamaktan korkuyorum.
Yeni kitaplar almak istiyorum. Belirli bir tarzım yok ama klasiklere yatkınım gibi. Polisiye veya fantastik sevmiyorum sanırım. Ne gariptir ki film ve dizilerde klasik sevmem, polisiye ve fantastik severim. Sanırım kitaplarda bulduğum gerceklik ve samimiyet bu şekilde duşunmeme etki ediyor.
Guzel onerilerinizi merakla bekliyorum.
Yeni kitap okuyan birine kitap tavsiyeleri
Kitap Tavsiyeleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kitap Forumları
- Kitap Tavsiyeleri
- Yeni kitap okuyan birine kitap tavsiyeleri