ankara da olmak bir derttir şimdi ben gecen sene okul ihtimal etti yani unutkanlık yaptı gecen seneydi sorumluluka kalmıştım bu okulda sorumluluk tarihlerini
yazmayı unutmuş ve elektrik bolumu site yapmayla ugraşacakmış fakat bilgisayar bolumu niye yapmıyosa tabi bu okulun unutkanlıgı yuzunden 1 sene kaldım tarihleri yamayı unuttukları icin siz olsaydınız bu okulun unutkanlıgından dolayı sınıfta kalsayduınız ne yapardınız mahkemeye mi verirdiniz milli egitime dilekce mi verirdiniz acaba napardınız ve ben o zamanların acemiligi ile bu işleri bilmiyodum tabi şimdi 19 yaşlardayız ve biliyom şimdi olsa direk mahkemeye verirdim sizin yorumlarınızı alıyım sizde bole bi duruma duşmeyin ve yakın okullarda okuyun evin benimki pc bolumu 200 puanla girdim taa 40 km uzaklık 2 saat 25 dakiakada okula varılıyo bole bişi yok hani biride demiş yadanimarkadamı turkiyemi tabiki danimarka yaw egitim sistemi bi karşılaştırın googlke amcaya sorunhele hic 15 yaşında sigara icenn velet varmı ki orda ve burda 15 yaşındaki bebe sigara icer fakat ogretmenide destekler işte fark