Kitap onerisi
Kitap Tavsiyeleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kitap Forumları
- Kitap Tavsiyeleri
- Kitap onerisi
-
22-10-2022, 11:09:08Gunde 1-1.30 saatimi kitap okumaya ayıran bir insanım. Bu etkinliğimi genelde okulda, dışarı cıktığımda yapıyorum. Okulda pek takıldığım insanlar olmadığı icin oğlene teneffuslerinde 1 saatliğine kutuphaneye gidip elimde olan kitapları okuyorum. Sherlock Holmes'un 6 tane kitabını okudum (Arthur Conan Doyle), 2 oyununu, filmlerini de bitirdim ve hic biri icin pişman olmadım ve beğendim. Genelde beni kulturlendirecek, zaman zaman eğlenceli olan kitapları okuyorum. Sherlock Holmes, Harry Potter gibi seriler, eğlence olarak kastettiklerimden. Amerikan ansiklopedisi aktif olarak okuyorum, bir de kutuphaneden aldığım bir edebiyat kitabı vardı, Yunan edebiyatından, latin edebiyatına kadar vardı ve beni ilk 20 sayfasında, tanrıların savaşında sıkmaya başladı, o yuzden bıraktım. Onerileriniz icin şimdiden teşekkurler. Onereceğiniz kitaplar d&r'da olan kitaplar olursa cok iyi olur, kargoyu beklemek tercihim değil, iyi geceler. Daha cok aradığım kitaplar, başka milletlerin yaşayış şeklini, goruşlerini, tarihlerini anlatan, ansiklopedi tadında bir kitap.