Gobek bolgem fotoğrafta gozuken gibi bu arada.
Ben 18 Mart'ta spora başladım daha once birkac ay yapmıştım ama kısa surede bıraktım 2019 yılı gibiydi. Neyse bu sene 18 Mart'ta yeniden başladım ve boyum 177 cm kilo da 96.6 kg cıkmıştı.
30 Nisan gunu olcum gunuydu ve kilom 85 cıktı ac karna tuvalet falan hepsini halledince de 84 civarı cıkıyor. Yani ortalama 12.5 kilo verdim ama gobek bolgem ve yanlarım duruyor. Hatta şu an vucudumda yağ olarak sadece oralar kaldı ama o kadar kilo vermeme rağmen gorunuş olarak hic eksilme olmadı neredeyse. Goğuslerim eridi sırtım eridi kalcam zaten kucucuk kaldı, bacaklarım eridi ama şu simit bolgesi bir turlu gitmek bilmiyor. Şu an yağ oranım %22. %27'den duştum buraya kadar 1.5 ayda falan.
Başlangıc programını bitirdiğim icin hoca 3 gun once yeni program yazdı ve şu şekilde:
Once ısınma icin koşu bandı 10 dk.
Sonra ilk gun biceps goğus ve bacak antrenmanı.
Hammer curl 3x10 alternated curl 3x10 bench press 3x10 ıncline bench press 3x10 ve leg press 3x10.
Sonra ikinci gun sırt omuz arka kol ve karın.
3x10 triceps push down 3x10 dmbl. Front raise 3x10 lying dmbl. Extension 3x10 lateral raise.
Bunlara ek olarak her gittiğim gunde ağırlık calışması sonunda ortalama 1 saat kardiyo (bisiklet koşu ve yokuş yukarı yuksek tempo yuruyuş)
Bu program nasıl neler ekleyebilirim setler 3x10 iyi midir artırım yapmalı miyim? Bu arada butun dumbell hareketlerini 8 kilo dumbell ile bench pressi 30 kilo ile yapıyorum. Size zahmet yardımcı olun hem gobek golgemi eritmek icin hem de hızlıca kas kutlesi kazanmak icin.
Ha bu arada unutmadan yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum ve her gun sadece protein ağırlıklı besleniyorum. Yağ sıfır şeker sıfır un falan her şey sıfır. Tavuk, yogurt, ayran, yumurta, lor peyniri, yağsız sut, etimek, mercimek corbası, bulgur pilavı falan, bunları yiyorum.
Dosya Ekleri