Arkadaşlar, 7 aydır fitnessla uğraşıyorum. 5,5 ay boyunca sadece vucut gelişimine odaklandım. Artı olarak cahildim de adamakıllı beslenmiyorudum, sonra PT tuttum. Ucgen vucudun var dedi, sadece kilon cok duşuk cart curt bir şeyler dedi. Kilomu 47'den 53'e kadar cıkardım 1,5 ayda ve ben 47 kiloyken omuzumda sivrilikler vardı. 53 kiloya cıkınca azaldılar fakat hala varlar. Belirgin bir şekilde gozukuyorlar ve yaza kadar yetiştirmem lazım ama oruc tutuyorum. Aileme (ebeveynlerime) bu konuyu cok kez acıkladım fakat bir insanın dininin, insan ve Allah arasında olduğunu bir turlu anlamadılar, anlamıyorlar. Kısacası zorunlu yoldan oruc tutuyorum. Bu bende hem kas hem de kilo kaybına neden oluyor. Yeteri kadar kaloriyi iftar ve sahurda da toplayamadığım cok bariz sonuc olarak da kilo veriyorum. Ne yapmalıyım? Oruc bitene dek boyle giderse aşırı derecede kilo vereceğim ve tabiri caizse zargana olacağım. Vucudum hem kaslı hem de cok zayıf gozukuyor. Arkadaşlarıma bunu sorduğumda dışarıdan kas calıştığın belli oluyor ama kucuk gozukuyorsun diyorlar ve haklılar da. Omuz genişliğim diğer arkadaşlarıma gore dar ve boyum ayakkabıyla birlikte 171,5 oluyor. Bunun nedeni ne? Kilo alsam duzelir mi (Fiziken buyur muyum?)?