Selam. haftada 4 gun antrenman yapıyorum. program tarzım alt-ust vucut idmanları. Şimdi iki secenek var onumde:
secenek: Off ve on gunlerde, haftada 5 ve sabahları ac karnına vucut ağırlığı ile karın bolgesi calışmak. 8 hareket, 30'ar saniye ve X2 set olarak toplam 20 dk civarı suruyor ama cok yıpratıcı. secenek: Alt vucut gunlerim yani bacak gunlerimin sonunda Core bolgesi calışmak. Toplam her Core bolgesi icin 1 hareket 4 hareket yapar ve X3 set. Normalde karın bolgesi alt vucut gunleri calışılır fakat oncesinde ağırlığa girdiğim icin oğunden bir saat sonra falan gidiyorum idmana. Karın calışmak cok verimli olmuyor, dolu mide ile calışmak zor.
1. secenekte ise haftadaki idman gunu cok fazla. Karın calışmak bacaktan dahi daha zor geliyor bana.
Core bolgesi icin hangi idman turu daha doğru? Ağırlık sonrası yani bacak gunleri devamında mı gitmeliyim, yoksa sabahları boş mide ile kısa sureli fazla hareketler mı yapmalıyım?
183 boy, kilo tahminim 78 civarı. Skinny fat tarzı bir yağlanmam var yanlarda ve alt karın civarında.
Core bolgesi idmanı nasıl olmalı?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Core bolgesi idmanı nasıl olmalı?