Selamlar dostlarım yaklaşık 2 aydır fitness yapmaktayım antrenmanlarıma ve beslenmeme dikkat ediyorum kilom 78, boyum 179 cm, yağ oranım ise %21 kolum da 36 cm .Her neyse konumuza donelim bugun cok guzel ısındım falan antrenmanımı yapıyorum derken sıra incline bench press yapmaya geldi normalde hep boş bar ya da her iki tarafa da 1.25 kglik ağırlık takarak calışırım. Bugun ağırlık arttırmak istedim ve sadece 2.5 kglik ağırlık daha taktım ilk seti tamamladım 2. sette gectim son 2 tekrar kaldı kaldırıyordum ki birden sağ kolum tutmaz oldu ve ağırlığı duşurdum. Omzumun o ara cıkıp eski yerine girdiğine yemin edebilirim cok korktum acıkcası, ilk başta kolum kırıldı ya da cıktı zannettim ilk 30 saniye falan kolum hic bir şekilde tutmadı ve front raises gibi hareketlerde de durum aynı hep 2.5 kg dambıl ile calışıyorum bu hareketi 5 kg dambılda yaptığımda da oluyor ve anlık olarak kolum tutmuyor ve duşuyor. Sizce bu normal mi ?
Ve de soylemeyi unuttum akromion dedikleri bolgenin ustunde cok ufak bir morarma oldu.
Bugun salonda neredeyse sakatlanıyordum!
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Bugun salonda neredeyse sakatlanıyordum!