Merhabalar, uzun zamandır spor yapıyorum cok takviye de kullandım ancak uzun sure kullanımda bir takım zararları mevcut bunların. Sebebi icine katılan ek katkı maddeleri (tatlandırıcı koruyucu vs) bende katkı maddesiz saf whey bulup aldım yani spor yaparken protein ihtiyacımı karşılıyorum ancak karbonhidrat acığım oluyor bir hedef belirledim o kiloya cıkmaya calışıyorum ancak karbonhidrat tozu yerine e-bebekten bebek mama ve biskuvisi sipariş ettim. Yaklaşık gramaj olarak 2.5 KG falan denk geliyor ve gunluk 100 gram kullanacağım. Gainerile karbonhidrat miktarı kalorisi aynı ve ayrıca icinde vitamin minarel vs var ve en onemlisi katkı maddesi tatlandırıcı vs yok ve daha kaliteli karbonhidrat sizce mantıklı mı yapmışım yoksa piyasada ki gainer urunlerini mi almalıydım? Ancak şunu soyleyim diyetisyen ile de konuştum kendi karbonhidrat karışımını kendin yapman daha sağlıklı olur dedi. Zaten aldıklarımda kaliteli markaların icerik kontrolleri yapılmış iceriğinde hicbir katkı madde olmayan urunleri sectim boyle sizce de sağlıklı olur mu? Sporla ilgilenen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Karbonhidrat acığımı bu şekilde daha sağlıklı olarak karşılayabilir miyim?