Ben 95 kilo 177 boyu olan 17 yaşında biriyim. Yakın zamanda GYM'e gitmeyi duşunuyorum kas kutlem 63.3 kg yağ oranım %30 bazal metabolizma hızım 1970 civarı bir şey bu bilgileri veriyorum ki daha iyi yanıtlar alabileyim. Asıl soruma geleyim 12. sınıf oğrencisiyim cok yemek secen biriyim et ağırlıklı beslenirim, sebze falan hic sevmem yiyemiyorum midemi bulandırıyor ben her gun kantinden 1 karışık tost yanında ayran yesem icsem bu tost dışında akşamları karbonhidrat almasam sorun olur mu? Yani tost sporumu bozar mı ?her gun yesem antrenmanın hakkını veririm azimli biriyim de sebze falan sevmediğim icin mecbur tost falan yiyorum. Okulda bir şey yemezsem zaten aclıktan dayanamam dersi dinlememi etkiler.

Maddi acıdan sorun yok her gun et yiyebiliyorum ama zamanında aşırı fazla abur cubur tukettiğimden dolayı bayağı bir gobek gıdı falan var onları eritmek ideal kiloya gelmek istiyorum.

Verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Bu konuda.

Takviye kullanmalı mıyım? Kullanmalıysam hızlıca kilo vermek icin hangi takviyeleri tercih etmeliyim nasıl ve ne zaman yemeliyim? Cevaplarsanız sevinirim teşekkurler.