Oncelikle macları izleyen kişiler yorum yapsın. Bugun sangal - hellraisers macını Vladimirpetrenko'nun yorumuyla izledim. Chat'e şoyle bir bakayım dedim ve cok şaşırdım. İnsanlar Logicman'e ağır hakaretler, aşağılayıcı sozler yazıp duruyorlar. Oysa adam macta takıma gore gayet iyi oynadı. Gecmişte yapmış olduğu hatalara bakmamı soylediler fakat baktığımda cok da rezil bir performans gormedim. Hatta birisi 'logicman Clutch alamayan birisi cidden umitlendiniz mi ehehe' tarzı bir yorum yapmış. Oysa 2 canla aldığı 3V1 dust II raundunu gormedi sanırım. Adam takımda awper rolunu ustlenmesine rağmen rifle olarak da iyi bir aimi var. Sanki takımın kaybetmesinin, raunt vermesinin tek sebebi oymuş gibi yorum yapmaları beni cıldırtıyor. Bunu diyenlerin hayatlarında 1 kere FACEIT, ESEA gibi platformlara girmediğine, main ranklarının Silver, nova olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Sangal aslında iyi oynuyor ama son zamanlarda biraz gerilediler. Ulkece guveniyoruz. Ekrem abi goreceğini sanmam ama takımda geleceği olanlardansın haberin olsun. Bu arada main rankım legendry eagle olduğundan az da olsa yorum yapma bilgim olduğunu duşunuyorum. Kanıt isteyenlere alta hesabı bıraktım. İyi forumlar herkese...
Steam Community :: FurquaN pp bergen filmi cıkmadan once bayadır vardı ergen değilim csgo stats yt

steamcommunity.com