Merhabalar, ben 15 yaşında olan kucuk yaşta kendimi oyuncu diye nitelendiren birisiyim. Oyun oynamaya cok kucuk yaşta başladım ve oyun platformunu cok seviyorum. Ne kadar yaşımdan dolayı insanlardan sacma sapan sozler duysam da ya da eleştirilsem de yine de Twitch ya da YouTube gibi bir platformda yayın yapmak icerik uretmek istiyorum. İnsanların genel olarak on yargısı yaşı olgunluk ya da nitelik bakımından "tek" etken gormesi. Elbette katılıyorum insana ilerleyen yaşın getirdiği belli bir duruş ve olgunluk var. Fakat neden kucuk yaşta insanlar surekli sacma sapan etiketler yiyor ve bu tarz on yargılar goruyor? YouTube olsun, Twitch olsun bu tarz platformda icerik uretiyorum adıyla insanları cinsel yonden tahrik ederek ya da sadece 11 12 yaşındaki cocuklardan 1-2 TL bağış toplayıp bunlarla hayatına devam eden insanlarla dolu. Neden yaşı kucuk olan birisi kendince icerik uretip bu tarz platformlara tutanamaz? Bu on yargıyı anlamış değilim. Hayatımda her yaştan insan gordum. Yaşı kucuk olup kendinden buyuk insanlardan cok daha olgun olan insanlar olabilir. En azından ben boyle duşunuyorum. Ekipmanlarım ve ailemin butcesi maalesef Twitch gibi bir platform icin yetersiz. Fakat YouTube uzerinde bir şeyler yapabilirim diye duşunuyorum. Yaşıtlarım olsun, buyuklerim olsun. Bu yolda tavsiyeleriniz neler olur? Olumlu/olumsuz her yorumunuzu değerlendirip bir sonuc cıkarmak istiyorum. Bu iş bu yaşta yapılamaz mı? Ya da yapılsa bile nasıl yapılması gerekir? Nasıl bir kitleye hitap edebilirim?
Daha bugun kendi ellerimle(uğraştırsa da) montajını yaptığım sistemim:
MSI B350M PRO-VD Plus
AMD Ryzen 1600X
Sapphire Pulse RX590 8 GB
Ballistix 2400MHz 8 GB RAM
SanDisk SSD Plus 240 GB
Thermaltake Litepower 550W
Bu sistem yeterli olur mu bilmiyorum. Elimden gelen alabileceğim en yuksek sistem buydu.
Kucuk yaşta yayıncı/icerik ureticisi olmak ve on yargılar
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Kucuk yaşta yayıncı/icerik ureticisi olmak ve on yargılar