Tum seansları izleyemedim, bu yuzden yuzeysel gececeğim kusura bakmayın.

Q3 gayet heyecanlıydı, Russell muthiş bir iş yaptı hakikaten, seneye Mercedes'te olması dileğiyle.

Redbull: Verstappen son hakkında iyi bir iş cıkardı, pole alması iyi oldu. Son sezonlarda son 7 yağmurlu yarışın 6 tanesinde pole Hamilton'a gitti, tek gecen sene İstanbul GP de Stroll pole aldı. Perez'in performansını beğenmedim.

Mercedes: Hamilton Q3 de ilk turda gayet iyiydi, ikinci turda rakipleri kadar gelişemedi. Yine de kotu bir sonuc değil.
Bottas 5 sıra grid cezası da var. Berbattı, yağmurlu gunlerde daha da berbat oluyor.

Mclaren : Her iki pilotu da iyi iş cıkarıyordu. Norris'in kazası Ferrari'ye piyango oldu, korkutucu bir kazaydı, bir şey olmaması sevindirici.
Riccardo beklenmedik şekilde cok iyi bir sıralama gecirdi.

Aston Martin: Vettel yukselen formunu surduruyor, bu tur havaları sever. İyi bir iş yaptı. Stroll normalde yağmurda iyidir bu kadar geride kalmasına şaşırdım, grid cezası da var.

Ferrari: Kotu bir sıralama oldu, ben Ferrari'nin kumar oynadığını kuru hava şartlarına gore ayar yaptığını duşunuyorum, yarın daha iyi olacaklardır.

Alpine: Alonso beklentilerin altında kaldı. Ocon yağmuru sever iyi bir seans oldu onun icin.

Alpha Tauri: Klasik Gasly performansı, iyi iş. Tsunoda yine istikrarsız.