Arkadaşlar konu cok klasik fakat gercekten sorup rahatlamak istedim.
16 yaşındayım şu zamanıma kadar hep futbol oynadım fakat 1 yıl once fark ettim ki futbola değil basketbola ilgim varmış meğer, ben de 1 yıl once hic bilmeden basketbol oynamaya başladım azar azar ayda bir haftada bir falan. Aşırı acemi değilim top surmesini turnike ve doğru şut tekniği gibi temel şeyleri biliyorum.
Sadece basketbolu sevmem ve acık konuşmak gerekirse oynayanlara hep ozenip havalı bulduğum icin kendimi geliştirmek istiyorum.
Basketbolcu olmak, gercek maclara cıkmak gibi bir amacım yok sadece sokakta okulda arkadaşlarımla vesaire yeteri seviyede oynamak istiyorum dediğim gibi amacım basketbolcu olmak falan değil eğlenmek. ( zaten basketbolcu olmak icin ne fiziğim yeterli ne yaşım)
1.78 boyunda 60kiloyum nasıl kendimi geliştirebilirim basketbol oynamayı gercekten seviyorum neler yapabilirim? Yakınımdaki bir kursa gidip kayıt olabilir miyim? Beni alırlar mı daha doğrusu aldıklarında diğer cocukların arasında kendime yer bulabilir miyim?
Yoksa internet uzerinden falan mı kendime geliştirmeye calışacağım? Bilgisi olan varsa paylaşabilir.
16 yaşında basketbolda nasıl gelişilir?
Basketbol0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- 16 yaşında basketbolda nasıl gelişilir?