Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 senedir eğlencesine, 2 senedir de ciddi ciddi gunde 2-2,5 saat basketbol oynuyorum. 13 yaşındayım, ergenliğe daha yeni yeni girdiğim icin boyum sadece 1.72 kilom ise 64 (kilomun fazla olmasına bakmayın yağ oranım duşuk ve 1.5 senedir aynı kilodayım olası boxout'lar icin kendimi geliştiriyorum) Aşağıda ozelliklerimi 5 uzerinden puanlıyacağım. Ve en son yorumumu yazacağım.
Hız: 4.5
Oyun kurma: 4
Boyalı alanda sayı uretme: 3.5
Orta mesafe: 4.5
Ucluk: 2.5
Post oyunları: 3.5
Top calma: 5
Ribaund: 3.5
Dribbling: 4
Defans: 4.5

Ozelliklerim bunlar. Şut stilim daha 6 aylık. Eskiden mancınık gibi atıyordum topu. Lgs yuzunden (1 yanlış yaptım, umarım Kabataş veya Galatasaray olacak) bu 6 ayda orta mesafeden kolaylıkla sayı uretecek hale geldim fakat daha hic ucluk calışamadım. Combo guard (oyun kurucu-şutor gard arası) ve swingman (şutor gard ve kısa forvet arası) arasında gidip geliyorum. Daha ucluğumu tam geliştiremesem de genel olarak sahanın her tarafından sayı bulmam beni swingman'e kaydırıyor. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Aynı anda pozisyon ile beraber nelere calışmam gerektiğine dair tavsiye verirseniz cok memnun olurum. Saygılar.