Merhaba, size soracağım iki konum var.
Birinicisi 15 yaşındayım, 175 cm boy ve 52.9 kiloyum (Cok ayrıntıya girersemde %9 yağ oranım bulunmakta.) Şimdi şoyle ki, orta mesafeden bilek şut atabiliyorum. Fakat 3'lukten atamıyorum. Yetişmiyor potaya, potaya bir 30-40 cm kala duşuyor top. Bazen sokabiliyorum ama vucudum cok geriliyor, acıyor vs. vs. Oncelikle topu alından cıkartıyorum, ayaklarım duz bir şekilde potayı gosteriyor. Zıplayabildiğim kadar zıplayıp, en yuksek olduğumda yerde topu bırakıp Follow Through yapıyorum. Ama genede girmiyor, girmesi icin tavsiyeleriniz nelerdir? Ayrıca U15, yani yıldız takımda oynuyorum. Maclarda oyle zorlanıyorum ki, 15 dakika sonra defansa koşmaya halim kalmıyor. Adam kacırıyorum, takımım sayı yiyor.
Aynı şekilde normalde de, yarın arkadaşlarla yaklaşık 3-4 saat basketbol oynayacağız. Nasıl beslenmeliyim ki halsiz olmayayım? Dehidre olmamaya calışıyorum. Gunde en az 2 litre su bitiriyorum, aynı zamanda antrenmana gitmeden once yulaf+bebe biskuvisini sıcak suda eritip yiyorum 1 saat onceden falan.
Şut ve Halsizlik Problemi
Basketbol0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- Şut ve Halsizlik Problemi