Merhaba. Her zamanki gibi yine bir sorunumdan bahsedeceğim. Ben neredeyse ilkokuldan beri kilolu biriydim ama ortaokulda daha cok almaya başladım. Neyse bu Mart'larda falan kendime soz vermiştim, sınavım bitsin, kilo vereceğim diye ve sınav bitti. Şu an 4 kilo verdim. Daha da verme cabasındayım. Fakat ben gecen gun spor yaptığımda her zaman 2 kere turladığım yolu muzik yuzunden hırs yaptığım icin 3 kere turladım. 3. turumu yaparken yokuşu cıkmam tam biterken başım donmeye ayağım tutmamaya, gozlerim kararmaya başladı. Hemen bir yere oturup babama soyledim gelip beni aldı. Eve gecince hemen bir su ictim. Midem fena bulandı uzun bir sure. Babam ilac verdi, onu icip uzandım gectim. Neyse, bugun de spor yaptım fakat aynısı olmasın diye 2 defa turladım, eve geldim, suyumu ictim, ayaklarım zor tutuyor ve midem yine bulanıyor şu an.eve gelene kadar boyle değildim. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Neyi yanlış yapıyorum? Yardım eder misiniz? Vitamin eksikliği olabilir mi veya başka sebepler?
Ek bilgi: 13 yaşındayım. 89 kiloyum, %28 yağ oranına sahibim. Herhangi bir solunum turu hastalığım falan yok.
Spor yaptıktan sonra mide bulantısı
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Spor yaptıktan sonra mide bulantısı