Delta Transparan Silikon Teker Ustu Zımparalı Kaykay UST 1164 Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Delta Transparan Silikon Teker Ustu Zımparalı Kaykay UST 1164 arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Triathlon T132 Tahta Kaykay Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Triathlon T132 Tahta Kaykay arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ucu arasında kararsın kaldım. Aklımdaki 1. secenek silikon ve ucuz olduğundan ama kalite farkını aşırı hissedersem butcem artar. Hangisi hızlı ise onu alacağım. 2 teker onermeyin denedim ama beğenmedim. Hız en onemli şey ardından konfor geliyor. Gideceğim mesafe 500 metre falan bayır cıkar iken cok zorlamaz ise sevinirim. Boyum 1.77 ve 97 kiloyum. Biraz kilo vereyim diye de alacağım. Bisiklet ile birlikte surup yazın kilo verme gibi bir amacım var. Ama markete giderken falan ayağımın altında kaykay olması iyi olur. Paten de duşundum. Ama emin olamadım. Siz hangisini onerirsiniz?