Selam arkadaşlar. Fitness ile ilgileniyorum ve 1 aydır sınavlar yuzunden gidemedim. Şehir dışındaydım. Şimdi tekrar devam edeceğim ama bu onumdeki bir ayı verimli bir şekilde gecirmek istiyorum. 16 Yaşındayım ve boyum 1.80. Kilom ise 74. Yani kilolu durmuyorum. Sadece uzerimde elbise yok iken ufak bir gobek ve yanlarda şişme var. Daha once de 2 ay boyunca girmiştim ve yine okul yuzunden devam edememiştim ancak gozle gorulur bir fark olmamıştı. Şu anki problemde bu. Gitgide daha fazla ağırlık kaldırabiliyorum. Setlerdeki ağırlığı artırabiliyorum ancak gucum artmasına rağmen kaslarım şişmiyor. Bunun icin ne yapmalıyım? Bir de antrenmandan once ne yaparsam enerjim yerinde olur? Elbette bu bir ay sonra devam edeceğim yazın sonuna kadar cunku okul olmayacak. Sabahları 4 yumurta haşlayıp 2 tanesinin sarısını alıyorum ve bir kapta eziyorum. Ustune bir kibrit kutusu kadar peynir ekliyorum ve onu yiyorum. Yanında ise bir kap yulaf yiyorum. Antrenmandan sonra ise protein tozu ve protein verebilecek et gibi şeyler tuketmeye calışıyorum. Gunde en az 5 litre su iciyorum.