İcimi dokmek amaclı acılmış bir konu. Hem yazılıma hem de futbola deli gibi ilgim var. 14 yaşındayım ve iyi bir fiziğim var zaten 8 aydır profesyonel vucut geliştiriyorum. 185 boyum var ve hızlı koşabiliyorum. Dayanıklılığım yuksektir ve vucudumu cok iyi kullanırım. Aslında kanat olmak istiyordum ama okuldaki hocamız gerek hava topu hakimiyetlerinde gerek hız konusunda ustunluğumu kullanmak icin beni stoper koydu. Goruşumun en belirgin ozelliğim olduğunu anlayınca beni orta sahaya koydu. Yani daha mevkimi bile secemedim. Yazılım konusunda da bu işe aylarımı verdim. Zaman zaman acıp 10 dakika gecmeden kapattım, zaman zaman beynimi patlatana kadar ustunde uğraştığım projelerim oldu. Benim asıl amacım belirli bir parayı toplayıp 25 30 yaş civarında bir start up kurmak. Yonetmeyi seviyorum. Bu iki iş de cocukluktan başlanması gereken işler. Futbola hem ben daha yakınım hem de maaşı daha yuksek ama başarılı olma ihtimalim daha duşuk. Yazılımda da tam tersi. Aslında kendime guveniyorum, tuttuğum işi bırakmam hep en iyisi olmaya calışırım ama şimdi aileler cocuklarını 5 6 yaşında kuluplere yazdırıyorlar. Acıkcası biraz tırsıyorum. Ben bu sene icinde korona biter de kuluplere yazılır mıyım diye duşunurken yaşıtlarım profesyonel maclara cıkıyor. Eğer 20'li yaşlarıma geldiğimde futbolda bir başarıya ulaşamayacağımı anlarsam. Hayatımda elimde hicbir şeyim kalmaz. Bu risk alınmaya değer mi emin değilim.