Selamlar,
Ben de 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası ile voleybola ilgi duymaya başlayanlar arasındayım. Kadınlar Şampiyonası bitti, erkeklerinki devam ediyor. Ben de ligleri de izleyeyim dedim ve ligler ne zaman başlıyormuş diye araştırdım.
AXA Sigorta Efeler Ligi ve Misli.com Sultanlar Ligi ’nde 2021-2022 Voleybol Sezonu Fiksturu Cekildi | Turkiye Voleybol Federasyonu | TVF bu linkte erkekler ve kadınlar liginin fiksturleri mevcut. Mesela kadınlar liginin ilk haftası 9 Ekim 2021 olarak gorunuyor. İkinci haftası ise 12 Ekim 2021. Buradan şunu anladım: hafta macları aynı gun oynanıyor. Doğru mudur?
Zaten fiksturde ilk hafta icin:
Mert Grup Sigorta - Karayolları
Galatasaray - PTT
Bolu Belediyesi - Fenerbahce Opet...
şeklinde butun maclar yazılmış. O zaman dediğim gibi hafta macları aynı gun oynanıyor. Doğru anladıysam lutfen onaylayın.
Bir diğer sorum ise şudur: Bu macları hangi kanaldan saat kacta izleyebilirim? Televizyonumda spora dair TRT Spor, TRT Spor Yıldız, S Sport 1-2, Eurosport 1-2, Sporsmart 1-2 yer alıyor. Bu kanallarda mı yoksa farklı bir kanalda mı yayınlanıyor?
Voleybol Ligi hafta macları aynı gun mu oynanıyor ve hangi kanaldan yayınlanıyor?
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Voleybol Ligi hafta macları aynı gun mu oynanıyor ve hangi kanaldan yayınlanıyor?