Merhaba. İnternette bazı sitelerde fitness boy uzamasını durdurur yazıyor doğru mu? Bazıları ise uzatır diyor. Babam 1.85 annemse 1.55 boy uzamam duracak diye korkuyorum ancak spor yapmak cok hoşuma gidiyor bırakmakta istemiyorum... Her gece uyumadan once kopru hareketi, vucut esnemesi ( ellerimi ayağıma kadar indirmeye calışıyorum. ), sporda bisiklet yapıyorum, plank yapıyorum, capraz plank yapıyorum, iki bacağımıda 20 kez kapa ac yapıyorum, kollarımı yukarıya doğru esnetiyorum ve 1-2 tane daha esneme hareketi yapıyorum omurga kısmı icin. Sporda ise 3 set şeklinde calışıyorum. 20 kere 3 set ters mekik cekiyorum, 3 set 15 kez squat yapıyorum, kol ile alet itme olayı var ismini bilmiyorum 3 set şeklinde onu 10 kez yapıyorum ( ağırlık: 20 ), 5 kg ağırlığında dambıl kaldırıp pazı calışıyorum ( 3 set 15 kez ) ( hoca artacak dedi ), 2 kg ağırlığında 2 dambıl ile omurgama doğru kol calıştırıyorum 3 set 10 kez, sırt esnetme hareketi yapıyorum ( 3 set 20 kez ), kolları esnetip bacaklarımı midemden aşağıya cekiyorum 3 set 10 kez, ilk 10 dakika bisiklet suruyorum seviye 3 75-80 arası bazen hızlanıp 90 yapıyorum kendi isteğim ile, enseme ağırlık cekiyorum 20 kg ağırlığında 3 set 10 kez, parmak ucumda havaya kalkıyorum 3 set 25 kez. Boy uzamam durur mu? Her gece uyumadan once sut iciyorum, muz yiyorum ve bol bol su iciyorum. Her gun okul cıkışı yokuş koşuyorum, merdiven koşuyorum, merdiven cıkıyorum. Bilgisi olan kişiler yazabilir mi? Ona gore bırakacağım istemesem de...
Boy: 175 diye biliyorum 1.76 da olabilir olcmedim bir suredir en son yazın 1.74'du yazın cok yuzdum.
Kilo: 63.6
Not: Toplam 5 gun spora gittim, ağırlıkları 15 de yapabilirim hoca kendine gore ayarla diyor.
Sut 1 bardak iciyorum her gece.
Fitness boy uzamasını durdurur mu?
Spor Haberleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Fitness boy uzamasını durdurur mu?