Yaşım 12 yakında 13'e gireceğim boyum 1.41 kemiklerimde buyume geriliği var yaklaşık 3 yıl. Ne kadar yesemde kilo alamıyorum galiba buyume geriliğinden. Fiziğim 9 yaş fiziği ve bana surekli zorbalık yapıyorlar bana lakap takıyorlar artık cok uzuluyorum bana taktıkları lakaplardan ornek olarak engelli, hıyar, bucur, bebe ve bunun yanında anneme babama ve bana kufurler ediyorlar. Topumu calıp uzaklara dikiyorlar.
Bugun dayanamayıp bende onların bana ettiği kufurleri onlara ettim ve kudurdular bana saldırmaya başladı ve ilk ayağımı kırdı yani beni yere yatırdı sonra boğazımı sıktı ve ben hicbir şey yapamadım. Arkadaşları aldı zorla.
Onceden de goruyordum ve bitmiş gibi geldi bana ama bitmemiş. Bu olanlardan en mantıklı olanları onceki olayımda yapmıştım aileme rehberlik oğretmenime ve mudur yardımcısına anlattım cozduler.
Yine 1 hafta bu hakaretlere maruz kaldım ve en sonunda bu olay oldu bende aileme anlattım dedem "senin bir savunma sporu oğrenmen gerek dedi." bende sizden kendimi koruyabileceğim bir spor istiyorum.
Buraya kadar okuyan varsa teşekkurler.
Zorbalara karşı gelmek icin hangi savunma sporunu oğrenmeliyim?
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Zorbalara karşı gelmek icin hangi savunma sporunu oğrenmeliyim?