ustunden 10 sene gecmesine rağmen arkadaşlarla eskilerden bahsederken aklımıza takıldı oğretmenlerimiz bilir diye buraya konu actım....arkadaşımın okulunda olan bir olay...f
ben kutahyada m.s ilk okulundan mezun oldum ve bazı olaylar vardı okulda ozellikle beden eğitimi hocamız ve muzik hocamız ilişki yaşıyorlardı erkek hocamız evliydi ve 1 cocuk sahibiydi bedencide evliydi galiba tam hatırlamıyorum bunlar epey uzun bir zaman ilişki yaşadılar ve sonunda hocamızlarımız uzun bir sure sonra boşanmış ve evlenmişler....biz mezun olduktan epey sonra...
bizim aklımıza takılanlar....
1-)bu hocalarımız boşanmamıştı tabi ilişki devam ediyordu bunların ilişkileri ispatlansa ne olurdu cunku epey bi yakalanmışlardı kimse 1 şey dememişti bazı yerlerde el ele falan yakalanmışlardı okul dışında ...bunlar şikayet edilseydi ne olurdu ??
2-)bu 2 hocamızında evli olduğunu farz edelim ilişkileri ispatlansa ama okul icinde ama okul dışında hani takip edilseydi işte tel konuşmaları mesajlaşmaları falan...hani bu tip şeyler olsaydı ispatlansaydı ceza alırlarmıydı...
3-)en onemli bu ilişkiye evli oldukları halde yasak ilişki yaşarken cinsellikte eklenseydi okul dışındada olsa ispatlansa ne olurdu ??? ve nasıl ceza alırlardı...
4-)bunlar ha ilk okulda olmuş ha lisede olmuş ha universitede olmuş değişen birşey olurmuydu ??ceza sistemlerinde ???
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- 2 hocamız evli oldukları halde yasak ilişki yaşıyor ispatlansa ceza alırlar mı?