Merhaba, ben bu zamana kadar kendimle barışık, boydu, kiloydu, sağlıklı beslenmeydi hicbir şeyi takmayıp yaşayan birisiydim. Bugun bir arkadaşımla konuşurken boyle bir konu acıldı o da benim gibi şişman, ne bulursa yiyen birisi. Dedik ki evlere tıkıştık, dışarı cıkamıyoruz. Zaten spor yapmıyorduk, gerci ben okula 2,1 km yolu her gun yuruyerek gidip gelirdim, formumu o şekilde koruyordum. Şimdi yemek yiyip yatıyoruz sadece, iyice şişmanlayacağız dedik ve kiloları verip bu yazı 6 baklava ile sahillerde gecirmeye karar verdik.

Ben gunde 2 oğun yemek yiyen birisiyim kahvaltı-akşam olmak uzere. İki oğunde de en az 1 ekmek rahat yerim. Ara oğunlerde biskuvi, tatlı ne varsa işte. Makarnayı da cok yiyorum geleneksel yemeğimiz evde bu bizim. Bunların dışında da cok fazla kola ve soğuk cay iciyorum. Her gun 1 litre belki daha fazla muhakkak iciliyor su gibi. Boy kilo olcumu de yapmamıştım uzun bir suredir, şu an 1, 75'e 90 95 vardır diye duşunuyorum en son oyleydi.

Kısaca kendimden bahsettim sizlere, sorularım ise evde nasıl zayıflayabileceğim, neler yiyip neler yiyip icmeyeceğim, evde nasıl spor yapacağım diye gidiyor. Değerli yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi gunler dilerim.