Basketbola geri donmek icin cok mu gec?
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Basketbola geri donmek icin cok mu gec?
-
22-10-2022, 05:08:59Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba 2006 doğumluyum. Ben basketbola ilk olarak 2.sınıfta başladım ve 7. sınıfa kadar gayet guzel lisanslı bir şekilde deneyimlerim oldu. Koc her zaman cok iyi oynadığımı cok guzel yerlere geleceğimi soylemişti bana antrenmanlarda hep benden 1 yaş buyuk gruplarla oynatıyordu beni. Ama gelin gorun ki ben ne yaptım. Macların başlamasına 1ay gibi bir sure kalmıştı koc beni bir ust gruba aldı oradaki antrenman hareketlerinin coğunu ilk defa yapıyordum veya cok az yapmıştım. O yuzden ilk 2 gun cok zorlandım o 2 gunde de koc bana surekli bağırdı kızdı zorlandıgım icin. Cok disiplinli iyi bir hocadır. Bende o zaman cok kucuk oldugum icin 7.sınıftaydım bana bağırılmasına katlanamıyordum 2gun boyunca da antrenman boyunca bağırınca gercekten basketboldan sogumuştum gitmek istemiyordum. Sonraki hafta bir kuluple hazırlık macı icin anlaştılar bende okuldan cıktım maca gidecektim ki babama goturme oynamak istemiyorum dedim. Ondan sonra da basketbola gitmeyi bıraktım ve hayatımın en kotu kararı oldu. Şimdi olsa umurumda olmaz kendi gelişimime odaklanırım şu anda 10.sınıfım ortalama 2.5 sene gecti keşke bu zamana kadar bir kulube yazılsaydım diyorum. Şimdi tekrar başlamaya karar verdim ara sıra basketbol oynuyordum yine kapalıya gidip şu an 15 yaşındayım boy 176 kilo 64 sizce tekrar başlamak icin gec mi kaldım hala basketbolcu olma şansım var mı ne dersiniz ne yapayım? Ve bir de basketbol oynamaktan aşırı zevk alıyorum daha fazla zevk aldıgım bir şey yok diyebilirim selamlar.