Yağ Oranı Yuksek Kişiler İcin Antrenman Onerisi
Spor Haberleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Yağ Oranı Yuksek Kişiler İcin Antrenman Onerisi
-
22-10-2022, 04:53:45Normal de bu tur yazılar yazmam ama ne zaman salona gitsem yağ oranı yuksek olan arkadaşlar hep ya Barbell Curl ya Skull Crusher ya PushDown gibi hep kol veya karın, omuz gibi bolgelerini calışıyorlar. Bu tur hareketler nabzınızı aman aman yukseltip size yağ yaktırmaz lutfen bırakın bu tur calışmaları buyuk kas gruplarını calışın hareket formlarını doğru yapın. Bacak calışın Squat yapın erkekler Squat yapınca popom buyur diye duşunuyor hayır, hormonların poponun buyumesine izin vermez merak etme yap Squat, onemli! Sırt calışın, goğus calışın. Kol calışmayın demiyorum ama en azından kilo verme doneminde şu spora yeni başlayan arkadaşlar yağları yakana kadar kola 1 Hareket yapsanız bile tamam zaten Bench Press yaparken Row yaparken yeterince calışıyor kollar size kilo verdirecek olan kol, omuz ve karın calışmaları değildir buyuk kas gruplarıdır. (Salonda cok fazla bu şekilde calışan var o yuzden yazmak istedim, şunu okuyan 1 kişi bile ciddiye alıp dediklerimi uygulasa ne mutlu bana. Teşekkurler.)