14 yaşındayım vucudum gucsuz
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- 14 yaşındayım vucudum gucsuz
-
22-10-2022, 04:42:21Arkadaşlar 14 yaşındayım. Lise 1'deyim 1.68 falan boyum var tam emin değilim ama o civarlarda kilom da 48-50 falan normal kilomdan zayıfım bileklerim falan. İnce gittiğim okul normal bir devlet okulu bilirsiniz boyle okulları guclu olmak onemlidir. Bazı arkadaşlarım zayıf boyları falan kısa ama kıckboksa falan gidiyorlar. Bazıları da kalıplı. Bende hicbiri yok. Gucsuzler bile bana diklenebiliyor. Ben aslında ortaokulda falanda guclu değildim ama normal kilomdaydım lisede bu bir soruna donuştu. Şimdi kıckboksa falan gidemiyorum. Cunku bacağımın birinde bir sorun var. Kucuk bir problem ve doktor bana futbolu zıplamayı falan yasakladı o yuzden kıckboksda yasaklandı boyum aslında iyi ama zayıfım yazın Allah'tan bir şey olmazsa ameliyat olacağım. Sonra yaklaşık bir 3 aya falan bacağım normale donecek. Ondan sonra gidebilirim ama daha cok var. Ben de diyorum ki bir dumbel alayım mekik falan cekiyim. En azından boş oturmakta iyidir. Bir de kilo alırsam 10 numara olur ama kilo almıyorum. Aslında iştahım yerinde ama neden alamıyorum bilmiyorum. Ne yapmam lazım sizce? Hem kilo almak icin hem de guclenmek icin.