Hangi spor tercih edilmeli?
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hangi spor tercih edilmeli?
-
22-10-2022, 04:41:15Ben 16 yaşındayım. Kilom 50 boyumda 173 cm. Kaburgalarım sayılacak derecede zayıfım. 1 sene once 55 kiloyken bu sene olctuğumde 50 kilo cıktım. Sırf cok zayıfım diye gunde 4 oğun yemeye başladım ama yine de kilom değişmedi. Genel olarak oyun bağımlısı olduğumdan dolayı evde hareket edemiyorum. Sadece okuldan gelirken yuruyerek yokuş cıkıyorum. Tek hareket ettiğim zaman bu yani. Aynı zamanda inanılmaz gucsuzum neredeyse hic Kasım yok. Sınıfın en gucsuz erkeği benim. Kavgacı bir yapım yok ama yine de bazen kendimi savunmam gerekti. Bundan 3 sene once tekvandoya gittim ve kırmızı kuşağa kadar cıktım. Tabii cocuklukla sporun ne kadar onemli olduğunu kavrayamadım ve tekvandodan hep kaytardım. Korona cıktıktan sonra tam 9 ay evden cıkmadım surekli PC başında kaldım. Bu yuzden omuriliğim bile yamulmuş olabilir. Bundan 6 ay once de doktora gittim tiroitlerime baktırdım ama normal cıktı. Spora başlamak hic istemiyorum oyun oynamak daha mantıklı geliyor ama mecbur yazın spora gideceğim. Ne yapmam lazım? Hangi sporları tercih etmem gerek?